Hej dar hemma!

Idag ska vi lamna Sydney och aka vidare mot Byron Bay! Det har varit kul att se Sydney men vi har t.ex. inte hunnit sett Boni Beach (for jag har varit sjuk) men vi kommer se sa fina strander anda framover sa det gor inget!
Forsta kvallen var vi och sag Operahuset och Horbour Bridge, det var lika fint som man hade forestallt sig :)
Vi fick ocksa ga upp till kaptenen pa den farjan vi akte med och stog dar och hade jattebra utsikt. Det var coolt.
Pa Australiaday sa var jag jattedalig (feber, halsont, huvudvark) sa vi tog det lugnt i en park har i Sydney, det var massor av aktiviteter. Supermysigt var det, vi drack Starbucks, lyssnade pa ett liveband, viftade med Aussie-flaggan, fick en Aussie-flagga pa armen (latsastatering) sag lite djur, at hamburgare och hade det jatteskont!
Pa kvallen at vi pa en kina-restaurang och det var gott men vi sag en ratta och en kackerlacka satt pa mig en sekund. Sydney ar inte sa lyxigt som man kan tro!
Dagen efter fick Line bedbugs (sangloppor typ) fran en sang hon hade flyttat till, sa vi fick tvatta alla klader. Sa det tog heeela dagen typ! (Ps. bedbugs ar inte farligt, men det ar lite jobbigt bara)
 
Idag regnar det, sa vi har bestamt oss for att ga till Sydney Aquarium. Det ska bli sa ROOOOOLIGT!
 
Ikvall lamnar vi Sydney kl. 23.00 och kommer fram till Byron Bay kl. 11.00 Dar stannar vi i 2 veckor.
Nu hoppas vi pa lite battre tider, ni kan val skanka oss lite TUR dar hemmifran? Sa far vi hoppas att turen kommer fram :)
 
Alskar er alla Pussssssssss 
 
 
Tryck pa bilden for att se bilden 
Sahar ser ekobananerna ut har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0