Skriva från ipoden?

Jo, nu är vi ju i Bangkok och ligger här på vårat fina hotellrum och har precis vaknat av några som borrar med borr i betongvägg och spikar (ett förjävligt ljud). Amanda gick ner till receptionen för att säga till, men det visar sig vara huset bredvid vårt hotell som låter så fasligt! Dom har sagt till flera gånger, men dom fortsätter borra kl. 10.00 på mornarna. Så vi lär ju vakna imorgon igen av samma förfärliga väckarklocka! Hur som helst, så skriver jag nu från ipoden och ska försöka göra det lite framöver. I Australien var det lite svårt med tanke på att man typ aldrig hade wifi..
 
imorgon fortsätter resan mot södra Thailand - Koh Lipe. Där ska vi träffa upp lines släkting som ska hjälpa oss med billigt, bra boende (vet ej om vi kommer ha wifi då). Där ska vi vara ca en vecka. 
 
Förutom den jobbiga väckarklockan så har Bangkok varit bra. Igår åt vi thaimat, tog fotmassage och thaimassage, drack drinkar och träffade upp några av lines vänner som också är här, dom åker dock hem idag. Idag ska vi till ett köpcenter tänkte vi! Jag känner mig som i en film.. Puss

RSS 2.0